Voor wie is MultiPark Soest?

Voor bedrijven en particulieren

MultiPark Soest biedt opslagruimte en bedrijfsruimte aan voor zowel particulieren als ondernemers in Soest/Soesterberg en in de omgeving van de gemeente Soest zoals Baarn, Hilversum, Bilthoven en Amersfoort.

Passende ruimte

Een opslagruimte voor uw webshop, een atelier waar u rustig kunt werken, een werkruimte met werkbank om aan uw klassieke auto te sleutelen – de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom is MultiPark Soest geschikt voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte passend bij hun activiteiten.

De diverse varianten units bieden de ruimtelijke oplossing voor iedere ondernemer en particulier. Vrijwel alle (bedrijfs)activiteiten zijn toegestaan, uiteraard mits er geen sprake is van bovenmatige overlast, alleen agrarische activiteiten zijn uitgezonderd. Voor de units is voor bedrijven de volgende gemeentelijke functie-aanduiding van toepassing: bedrijf tot en met categorie 3.2.

Multipark_Soest_entree-hek-beveiligdIdeaal voor (startende) bedrijven

Wat ooit begon als hobby; het repareren van laptops, het opknappen van oude meubels, is gegroeid tot uw eigen onderneming. Uw garage is te klein geworden en u zoekt een eigen plek voor het doorzetten van uw onderneming. Een plek waar u uw bedrijfsactiviteiten goed kunt uitoefenen.

Dat geldt bijvoorbeeld ook als u aannemer bent en opslagruimte nodig heeft. Ook dan zijn de naar eigen wens in te richten bedrijfsruimtes van MultiPark Soest en de goede facilitaire voorzieningen voor u dé oplossing. De bedrijfsruimtes zijn in verschillende afmetingen te huur waarbij het aan elkaar schakelen van meerdere units tot de mogelijkheden behoort (tot max. 200m2). Groeit uw bedrijf? Dan groeit uw bedrijfsruimte flexibel en tegen relatief geringe kosten met u mee.

Alle units van MultiPark Soest hebben een eigen postadres. Zo hoeft u voor zaken niet uw privé-adres te gebruiken.
Bekijk de varianten

Uitkomst voor particulieren

U rijdt graag motor en droomt al jaren van een eigen motor waar u aan kunt sleutelen. Het ontbreekt u thuis echter aan ruimte. Laat uw droom werkelijkheid worden met een unit van MultiPark Soest.
U huurt al een unit vanaf €145,- per maand.
Bekijk de varianten

Multipark_Soest_Grote_Garagebox-vooraanzicht-kleiner