Opslag / bedrijfsunits

Ruimte naar wens

Een prima beveiligde en nette opslagruimte waar u uw spullen met een gerust gevoel kunt opslaan of een onderhoudsvrije bedrijfsruimte die naar eigen wens kan worden ingericht. MultiPark Soest voorziet in de door u gewenste ruimte. Als huurder kunt u gebruikmaken van uitstekende extra faciliteiten zoals periodiek gereinigd sanitair en een beveiligd WiFi-netwerk.

De 53 unieke opslag / bedrijfsunits van MultiPark Soest zijn centraal gelegen aan de Koningsweg/Belvedèreweg 12 in Soest. De units worden dag en nacht beveiligd, zijn dag en nacht toegankelijk en hebben elk een eigen brievenbus. U kunt met uw (bedrijfs)auto tot voor uw eigen unit rijden.
Lees meer over de locatie


53 opslag / bedrijfsunits, 6 varianten

Bij MultiPark Soest kunt u kiezen uit 53 opslag / bedrijfsunits in verschillende formaten, elk met een inrijhoogte van 4 meter. Er is altijd een unit die aan uw ruimtelijke wensen voldoet waardoor u niet betaalt voor ruimte die u niet nodig heeft. Ook is het mogelijk om meerdere units te schakelen zodat u de beschikking krijgt over het door u gewenste aantal vierkante meters aan ruimte (max. circa 200m2).
Bekijk de varianten


Standaard complete oplevering

De opslag / bedrijfsunits van MultiPark Soest worden standaard gescheiden door geïsoleerde sandwichpanelen en zijn voorzien van:

  • Een elektrische roldeur, te bedienen met een afstandsbediening.
  • Een betonvloer (monolytisch afgewerkt): glad en vlak.
  • Een wasbak met stromend water.
  • 220 en 380 Volt elektriciteitsvoorziening.
  • Een tussenmeter voor elektra.
  • Een aansluiting op het riool zodat u als huurder eventueel een toilet in de unit kunt (laten) plaatsen.

Diverse opties

De units van MultiPark Soest zijn te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden en kunt u naar eigen wens inrichten. U kunt de unit bijvoorbeeld inrichten als atelier of voorzien van werkbanken en er een werkplaats van maken. Enkele mogelijke opties:

  • I.p.v. de standaard elektrische roldeur een elektrische roldeur voorzien van een loopdeur.
  • Toilet: door uzelf te plaatsen en aan te sluiten.
  • Verwarmings-/koelingselement: door uzelf te plaatsen en aan te sluiten.
  • Een persoonlijk alarmsysteem.

Wij zijn u graag van dienst met een passende oplossing. Heeft u speciale wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Wijzigingen voorbehouden.

Multipark_Soest_aanzicht-opslagbox-bedrijfsunit

Multipark_Soest_kleine_Garagebox-vooraanzicht

 

Extra faciliteiten

Als huurder kunt u gebruikmaken van toiletten en een pantry.