Nieuws

Nog beschikbare units

Hieronder vindt u een actueel overzicht van de nog beschikbare units bij MultiPark Soest.
U wilt meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met de makelaar.

Update-datum: 1 juni 2015

(alle units verhuurd)

plattegrond-multipark-010615


MultiPark Soest vanuit de lucht

13-07-2016: Vandaag zijn opnames met een drone gemaakt van MultiPark Soest. De beelden geven een mooi overzicht van de opslag- en bedrijfsunits aan de Belvedèreweg.

MultiPark Soest MultiPark Soest


Oplevering MultiPark Soest

01-06-2015: Vandaag vindt tussen 14.00-16.00 uur de oplevering van MultiPark Soest plaats. Na een voorspoedige bouwperiode zijn alle units klaar voor gebruik. We wensen alle huurders veel plezier en gemak van het gebruik van hun unit!


De bouw van MultiPark Soest is gestart!

13-04-2015: Begin april 2015 is gestart met de bouw van MultiPark Soest. Inmiddels is de fundering van de opslag- en bedrijfsunits aan de Belvedèreweg te Soest gereed. Alle voorzieningen voor de afvoer van het afval- en regenwater zitten onder de grond. Dit geldt eveneens voor de wateraansluitingen en de ondergrondse elektra.

Vanaf morgen (14-04-2015) wordt begonnen met de bestrating van het terrein. Op 20-04-2015 wordt de hoofdconstructie, uitgevoerd in staal, gemonteerd en krijgt MultiPark Soest echt een gezicht. Aansluitend worden de dak- en gevelbeplating, beide voorzien van isolatie, in de eerste week van mei gemonteerd. Vervolgens worden alle elektra- en waterleidingen aangesloten en worden de 53 roldeuren gemonteerd.

Via Twitter en Facebook houden wij u op de hoogte van de voortgang van de bouw door regelmatig een update met foto’s te plaatsen. Like onze Facebookpagina en volg ons op Twitter om te zien hoe uw unit gebouwd wordt!

MultiPark Soest in de media

MultiPark Soest is een uniek concept voor bedrijven en particulieren in Soest(erberg), Baarn, Amersfoort en omgeving. Lees en bekijk hieronder de nieuwsberichten in de media over MultiPark Soest.


28-01-15: De Soester Courant besteedt redactionele aandacht aan MultiPark Soest.

artikel-SC-


12-12-14: OnderNamen Amersfoort besteedt in haar online platform en magazine redactionele aandacht aan MultiPark Soest.


11-12-14: Persbericht
MultiPark Soest start de verhuur van 53 opslag- en bedrijfsunits.
Download persbericht