Beveiliging

Gegarandeerde veiligheid

Logisch dat de beveiliging van uw spullen één van de belangrijkste aandachtspunten is bij de keuze voor een opslag- of bedrijfsruimte. Wij doen er dan ook alles aan om de veiligheid van uzelf en uw spullen te garanderen.

Continu cameratoezicht

Het gehele terrein van MultiPark Soest staat 24 uur per dag onder cameratoezicht. Deze camera’s zijn strategisch opgesteld waardoor ieder deel van het terrein in beeld is.

Hoge omheining

Rondom het terrein van MultiPark Soest staat een hoog hekwerk waardoor het terrein niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Beschermend lichtplan

Dankzij een doordacht lichtplan zijn er geen donkere hoekjes op het terrein van MultiPark Soest.

Persoonlijk alarmsysteem

Iedere unit is optioneel uit te voeren met een eigen alarmsysteem met een eigen code.

Persoonlijke aanspreekpunt

De parkmanager van MultiPark Soest, Dorine van Balkenende, is het aanspreekpunt voor huurders en kan bij vragen en problemen gemakkelijk bereikt worden. U vindt de contactgegevens van de parkmanager hier.

Toegang centrale faciliteiten

De centrale faciliteiten zijn toegankelijk met uw persoonlijke toegangspas. De centrale vergaderruimte is alleen toegankelijk met de persoonlijke toegangspas als de huurder gereserveerd heeft via het reserveringssysteem dat binnenkort toegankelijk is via de beveiligde tool op de website van MultiPark Soest.

 Multipark_Soest_entree-hek-beveiligd

Gesloten toegangspoort

Vanaf 18.00 uur tot 7.00 uur is het hek van het terrein alleen te openen met een persoonlijke toegangspas die u kunt invoeren vanuit uw auto. Na doorgang sluit het hek automatisch.